Itt a jó idő, irány a szabad levegő!

A MAPED Picnik termékei elkísérik!

A szabadban töltött idő rendkívül jó hatással van a szervezetünkre és a közérzetünkre. A kirándulás egy nagyszerű módja annak, hogy jó hangulatban töltsük a szabadidőnket a családtagokkal és barátokkal.

Egy hosszabb kirándulásra vagy kalandos nyári táborra sokkal könnyebb felkészülni, ha megvan hozzá a megfelelő eszközünk, amiben magunkkal vihetjük az otthon elkészített finomságokat. Mivel az étkezési szokások kialakítását már gyerekkorban érdemes elkezdeni, ezért az iskolakezdést is nagymértékben megkönnyítik a Picnik termékei.

Lássuk, mire lehet szükségünk egy-egy ilyen szabadidős program során?

MAPED Picnik uzsonnásdoboz

A lehető legpraktikusabb uzsonnásdoboz, mert a kétszintes elosztásának köszönhetően tökéletes választás szendvicsek, kekszek, gyümölcsök vagy akár egy teljes ebéd tárolására. Gyermekbarát, egy mozdulattal nyitható és teljességgel veszélytelen a gyermekekre nézve, hiszen nincsenek éles sarkai.

Kicsik és nagyok egyaránt biztonsággal vihetik magukkal az otthon elkészített ételeket, mert nem fognak kifolyni, kiömleni a táskába.

A vidám, játékos és menő mesefigurás kivitelezés mellett letisztult dizájnban is készült „Concept Adult” uzsonnásdoboz sorozat, így a felnőttek is megtalálják a számukra megfelelő darabot. Biztonságos BPA (biszfenol mentes) anyagának köszönhetően mikróban (tető nélkül) is használható, valamint teljesen szétszedhető és mosogatógépben mosható.

MAPED Picnik kulacs

A megfelelő folyadékbevitellel hozzájárulunk egészségünk védelméhez. Nem is gondolnánk, de a víz hiányától fáradtabbnak érezhetjük magunkat és kevésbé tudunk koncentrálni a teendőkre. Ezért fontos, hogy előregondolkodjunk, és mindig legyen nálunk egy MAPED Picnik kulacs.

A BPA mentes kulacsok biztonságosan záródnak és 100%-osan csepegésmentesek. Mindegyik része mosható mosogatógéppel. A MAPED Picnik „Concept” kulacs nagy előnye, hogy mindkét végén szétszedhető, így minden eleme könnyen tisztítható. A „Push System” funkciónak köszönhetően, ha befejeztük az ivást, akkor elzáródik így csöpögésmentes tárolást biztosít.

Nem elhanyagolható, hogy a MAPED Picnik kulacs használatával hozzájárulunk a tisztább környezethez, és a kevesebb műanyaghulladék termeléshez. Egy ilyen kulacs újra használható, míg a hagyományos PET palackok tömegével kerülnek a szemétbe.

MAPED Picnik uzsonnástáska

Az uzsonnásdoboz és a kulacs után teljes lesz a szett egy klassz uzsonnástáskával. A hűtőtáskaként is funkcionáló, vállra akasztható uzsonnástáska egy hétvégi kirándulás alkalmával praktikus társ lehet. A belső bélése langyos, szappanos vízzel könnyen tisztítható. A hétköznapi táskákkal ellentétben ez a MAPED Picnik uzsonnástáska akár egy teljes napig megőrzi az ételek frissességét.

MAPED Picnik „Concept Adult” felnőttek számára tervezett termékek

Már a munkahelyén, vagy az edzés után, vagy bármilyen szabadidős program alkalmával a saját Picnik készletéből fogyaszthatja a kedvenc ételeit.

Vissza