Grafikai és művészeti termékek - A tehetséges gyermekek barátja

Minden gyermekben ott lakozik a tehetség, amit könnyen feléleszthetünk, ha megfelelő eszközöket adunk a kezükbe. Számos lehetőség közül válogathatunk, ha szeretnénk változatos módon alkotásra buzdítani a kicsiket. A Color’Peps ergonomikus és élénk színű aszfaltkrétáival a gyermekek már az udvaron is csinosíthatják a járdát, hogy vidámmá tegyék az otthon felé vezető lépéseket. A Color’Peps Window letörölhető ablakfilcei segítségével a lakás összes ablakát és tükrét dekorálhatják kedvük szerint. A Color’Peps akvarell ceruzák igazán különleges eszközök, mert az elkészült alkotásunk a festmények látványvilágát idézi. A kiszínezett képet nedves ecsettel vékonyan áthúzzuk, már robbannak is a színek a papíron.COLOR’PEPS színes ceruzák - a korlátlan kreativitásért

A papíron élettel teli színeket hagyó Color’Peps színes ceruzák puha és törésbiztos heggyel, a kényelmes használat érdekében pedig háromszög alakú ceruzatesttel készülnek. A Color’Peps Star színes ceruzákkal már 72 intenzív, ragyogó színnel is megajándékozhatod a gyermekedet, így a képzelet szárnyalásának már semmi sem szabhat határt! A különböző bőrszínekben is pompázó Color’Peps World színes ceruzák életre keltik gyermeked alkotását. A szörnyfigurákkal díszített Color’Peps Monster színes ceruzák teszik mókássá a színezés minden pillanatát. A kollekció gyűjthető: filctoll és színesceruza-készlet, radírszörnyek és a hegyezők csak rád várnak!Zsírkréták - a határtalan kreativitásért!

A MAPED különleges zsírkrétái széles színválasztékukkal és ergonómiai kialakításukkal segítik a gyermekek kreativitásának fejlődését és az írószerek megfelelő fogásának elsajátítását. Az apró kezecskékbe tervezett, 1 éves kortól ajánlott Color’Peps Baby zsírkréták ideális méretűek és formájúak, ráadásul egymásba is illeszthetők: velük a színezés játék is egyben!

A lelkes maszatolók arcára vidám mosolyokat csalhatunk a zselés állagú Color’Peps Gel zsírkrétákkal, melyek kitekerhető, műanyag testbe költöztek, így a gyermekek keze sem lesz ragacsos. Könnyedén siklanak a papíron, miközben intenzív színeket hagynak maguk után. A színekből egy vizes ecset segítségével akvarellfestmények is varázsolhatók.

A Color’Peps Twist kitekerhető zsírkréták 12 és 24 varázslatos színben érhetők el. Használatuk során tiszta marad a gyermekek keze, hegyezni sem szükséges őket, így minden figyelem a rajzolásra összpontosítható.Color’Peps filctollak – a színpompás alkotásokért!

A Color’Peps Jungle vízbázisú filctollai 24 különböző színben kápráztatnak, bőrgyógyászatilag teszteltek, és mosással maradéktalanul eltüntethetők szinte minden textilből. Az állatvilág sokszínűségére emlékeztető Color’Peps Animals filctollak mindegyike egy-egy állat bőrébe bújt. A szórakoztató szörnyek a Color’Peps Monster filctollaknak is mókás megjelenést kölcsönöznek. A Color’Peps Glitter magas fedőképességű, csillámló filctollaival eddig ismeretlen, glitterfényben tündöklő megjelenést kölcsönözhető a rajzoknak, míg a Color’Peps Magic színváltós filctollaival új színek varázsolhatók a már elkészült művekre is. Gondoltunk a kisebbekre is, a jumbo méretű Color’Peps Maxi ergonomikus kialakításával segíti a színezést, míg a Color’Peps Mini Power kimosható filctollai a nyomásnak ellenálló hegyükkel és nyomdázókupakjaival bűvöli el az apróságokat. A Color’Peps XXL Brush Tip extra méretű, ecset kialakítású hegyével a színezés még sosem volt ilyen egyszerű és élvezetes! A MAPED filctollak ráadásul elhagyhatatlan kupakos verziókban is kaphatók. Ha nem szeretnél több kupak nélküli filctollat, akkor keresd a Color’Peps Innovation és a Color’Peps Jungle elhagyhatatlan kupakos filctollkészleteit.Temperák, vízfestékek és ujjfestékek - amikkel szuperhősök születnek

A MAPED festékes újdonságait a szuperhősök hozták magukkal: a legkisebb mázolók számára a Color’ Peps termékcsalád bőrbarát ujjfestékei biztosítják a színek felfedezését. Az óvodásokat és iskolásokat a rendhagyó kialakítású, tubusos és palackos temperák bíztatják a fantázia és kreativitás kibontakozására. Ezen festékek nyomtalanul kimoshatók a ruhákból, így az anyukák legnagyobb örömére már a makacs festékfoltok miatt sem kell többé aggódni.

A szuperfestékekhez szuper ecsettálak járnak, ezért megalkottuk a borulásmentesítő szupererővel rendelkező hősöket. A Color’Peps ecsetkészlet különböző méretű és könnyen tisztítható ecseteivel tökéletesen papírra irányítható minden szupererő és színvarázslat.Grafitceruzák, tűfilcek, szövegkiemelők - a szorgalmasok kényelmet érdemelnek

A MAPED Black’Peps és Decorated grafitceruzái háromszög alakú ceruzatestükkel kényelmes fogást biztosítanak, kiváló minőségű fából készülnek, és törésálló grafitbéllel rendelkeznek. 5 különböző keménységben (2H, H, HB, B, 2B), radírral, vagy radír nélküli változatban is elérhetők. A Black’Peps Energy graffitceruzáit a pozitív gondolkodás ihlette. A látványos megjelenés mellett ergonomikus kialakításnak köszönhetően rendkívül kényelmes vele az írás. A HB keménységű hegy miatt kifejezetten íráshoz ajánlott.

A „Long Life” nyomósirónba 50%-kal több grafitbél fér bele a szorgalmasan jegyzetelők legnagyobb örömére.

A Graph’Peps tűfilcekkel 4 színben húzhatsz tökéletesen vékony és pontos vonalat. Ergonomikus kialakításának köszönhetően nem fárad el a kézfej még hosszú időn keresztül történő színezés, rajzolgatás közben sem. Engedd szabadjára a fantáziádat!

A MAPED Glitter Fluo Peps szövegkiemelői üde, csillogó pasztellszínei segítenek, hogy az igazán lényeges dolgok reflektorfénybe kerülhessenek. A mini, tolltartóbarát Fluo Peps Mini Friends szövegkiemelők vidám mintás és szikrázó színei között biztosan megtaláljátok a kedvenceteket!Radírok - nyoma sem marad a javításnak!

A MAPED radírok PVC-mentesek, nem hagynak foltot a papíron és nem morzsolódnak. A kínálatában egyaránt megtalálhatók a hagyományos formájú és a különleges, dizájnos változatok is! Kiválóan alkalmasak precíz és tiszta radírozásra, ráadásul minden korosztály megtalálhatja a számára ideális méretűt és formájút. Léteznek kicsik (Technic Mini) és nagyok (Softy). Akadnak kombináltak (Technic Duo), háromszögletűek (Pyramide), stiftesek (Gom-Pen) és pörgősek is (Zenoa) és pasztellszínű pörgősek (Zenoa Plus). És ez még nem minden! Vannak a vicces állatformába burkolózott (Ergo Fun), vagy a szórakoztató arckifejezéssel ellátott szörnyes védőtokban elrejtett radírok (Little Monster), vagy a békás és nyuszis, gyerek kézre tervezett puzzle radírok (Croc Croc puzzle).Körzők - biztonság és precizitás mindenek előtt!

Elengedhetetlen kiegészítője a matematika óráknak egy ergonomikus kialakítású, megbízható, tartós alapanyagból készült körző. A MAPED Study körzőcsaládja fémlábaival egyszerre egyszerű és nagyszerű is, méltán népszerű az iskolások körében. A Study Pop fém körző színes megjelenése színt visz a tanulásba. A Fancy precíziós körző gyermekek által tesztelt és jóváhagyott kialakítás. A Stop System egyedülálló, lábtávolságot rögzítő rendszerével lehetővé teszi a pontosabb használatot, míg precizitásával a Technic Compact mindenkit levesz a lábáról. A könnyű és innovatív kialakítású Kid Z 360° Agility forgatható és rögzíthető fogórészével könnyíti meg a körző használatának elsajátítását. A Focus/Start körzőkészlet minden szükséges kiegészítővel felszerelt csomagban érkezik, sőt univerzális adapterének köszönhetően a különböző kiegészítők könnyen cserélhetők.Vonalzók - tekeredik, mint a kígyó

Ez bizony már űrtechnológia! A MAPED Flex vonalzói nem fognak összetörni a táskában, a Twist’n Flex vonalzókra akár csomó is köthető, mégsem esik semmi bajuk. Színeset kerestek, mintásat, kicsit, nagyot, egyeneset, háromszög-alakút, összecsukhatót, vagy talán olyat, aminek kerek a formája? A MAPED kínálatában megtalálható mindegyik, sőt, könnyen olvasható, kétoldalas számskálájukkal gyerekjáték lesz a méricskélés! Keressétek a trendi, színátmenetes köntösbe bújt és törhetetlen, tetszőlegesen hajlítható és csavargatható Twist’n Flex Decor változatokat, vagy az összehajtható, űrmintás motívumokkal díszített Cosmic vonalzót! A hagyományosabb változatokat kedvelőknek kitűnő választás lehet az ugyancsak törhetetlen Study Unbreakable vonalzó, amelyből már elérhető a színes mintákkal díszített változat is.Hegyezők - sosem volt még ilyen mókás a farigcsálás!

A MAPED hegyezői egy- és kétlyukú változatban kaphatók, vékonyabb és vastagabb ceruzák hegyezéséhez egyaránt. Választhatunk egy jóképű I-Gloo, vagy egy vidám Shaker hegyező közül, kipróbálhatjuk a „Clean” élményt, vagy élvezhetjük a beépített jelzővel rendelkező Galactic előnyeit. A Croc Croc hegyezők használata ráadásul olyan mókás, hogy ezután már ezt a feladatot is átvállalják majd a gyerkőcök a szülők helyett: a méhecske formájú hegyező csápjainak segítségével akár 4 különböző méretű ceruza is kihegyezhető; a nyuszi formájú hegyező foga mozog hegyezés közben, míg a békaformájú helyező szeme kipattan a hegyezés elkészültével!

A kompakt és szórakoztató Croc Croc Easy bálnás és katicabogaras kivitelben, a Shaky Fancy cuki hegyezők pedig panda és pingvin mókás külalakja teszi szórakoztatóvá a hegyezést. A gyerekek imádni fogják a szórakoztató Monster szörnyes hegyezőket is, amelyek ötféle mulatságos variációban elérhetők. A tolltartó kötelező darabjai!

Ezek után biztosan más szemmel nézünk a hegyezésre! A totem mintás Fancy és összeépíthető Connect hegyezők rendkívül praktikusak és tolltartóbarátok, hiszen a hegyező és radír tökéletes kombinációját alkotják egyetlen testben, és ráadásul még a tartály tartalma sem szóródik szét.Ollók - vigyázz, kész, vágj!

Legyen biztonságos gyermeked első tanulóollója. A „Kidi Cut” műanyag élének köszönhetően a gyerekek nem tudják magukat megvágni, így biztonságosan elsajátíthatják az eszköz használatát. Ha már megy a fogás, jöhet a pandás Koopy olló, melyet kisiskolásoknak terveztek, ezért innovatív rugós nyelével könnyíti a vágást. Ha a vágás is biztos kezekben van, választhatunk az ergonomikus kialakítása révén kézre illeszkedő színes Shape 3D, a divatos mintás Tatoo "Essentials Soft Pastel", vagy a csúcsminőségű Zenoa Fit ollók közül.

Az űrmintás motívumokkal díszített Cosmic olló kerekített végű, így gyermeked biztonságosan el tudja sajátítani az eszköz használatát és közben még örömteli is vágás!Balkezes termékek - „Nem csak jobbkezeseké a világ”

A MAPED innovatív gyártóként figyelembe veszi a balkezes felhasználók igényeit a termékek tervezése és előállítása során, ezért a kifejezetten számukra tervezett termékek között minden balkezes felhasználó megoldást talál olyan hétköznapi problémák áthidalására, mint a saját kezük által kitakart és elmaszatolt írás. A MAPED Visio Pen tollak háromszögtestűek, és gumírozott fogórésszel ellátottak. Eltolt hegyük révén jól látható marad az írás, simán folyó, ugyanakkor gyorsan száradó tintájuknak köszönhetően nem kenődik el a tinta a papíron és a kéz sem lesz maszatos.

Ollók közül a Vivo 3D, a Shape 3D és a Sensoft 3D típusok rendelkeznek balkezes változattal, melyek pengéit felcserélték, majd ennek megfelelően szabták a fogórészt a kéz vonalaira.

A MAPED I-Gloo hegyezővel gyerekjáték a hegyezés, hiszen nem csak ergonomikus kialakítású, de pengéje is fordított, ezáltal a balkézben tartott ceruza az óramutató járásával ellentétes irányban hegyezhető.

A balkezeseknek szánt GeoMetric vonalzókészleten fordítva, azaz jobbról balra vannak feltüntetve a számok, így sokkal könnyebben leolvasható számukra.Picnik termékek - mozdulj rá!

Mi az, ami nem hiányozhat egy iskolatáskából sem és nem iskolaszer? Hát a MAPED Picnik uzsonnáskészlete! Mindannyian tudjuk, hogy az egészséges élet alapja a kiegyensúlyozott étrend és a változatos táplálkozás. A helyes étkezési szokások kialakítása már gyermekkorban elkezdődik, ezért fontos, hogy megszerettessük gyermekeinkkel az étkezést, és biztosítsuk a megfelelő folyadékbevitelt, valamint az értékes tápanyagokat akkor is, amikor nem vagyunk velük. Az Origins és Concept Kids könnyen nyitható és tisztítható kulacsaiban, uzsonnásdobozaiban szivárgásmentesen tárolhatjuk a legfinomabb otthoni ízeket. Délutáni foglalkozásokra, edzésekre, hétvégi kirándulásokra pedig a hűtőtáskaként is funkcionáló, vállra akasztható uzsonnástáskában magukkal vihetik az elemózsiát.

Felnőttek számára, letisztult dizájnban készül a Concept Adult sorozat, így már a munkahelyeden vagy a hétvégi kirándulás alkalmával a saját Picnik uzsonnás készletedből fogyaszthatod a kedvenc ételeidet.Tűzők, lyukasztók - mindenkire gondoltunk

A MAPED OFFICE termékei arra születtek, hogy kiszolgáljanak minden olyan igényt, amely munka közben felmerülhet. Tűzőgépek, lyukasztók, ollók és egyéb irodai kiegészítők egyaránt megtalálhatóak a kínálatban. Nem ismeretlen számunkra a lapostűzés, a könnyített tűzés vagy a nagyteljesítményű tűzés fogalma sem. Egylyukú, kétlyukú és nagyteljesítményű lyukasztóink tökéletes társak a munkában. Ollóink ergonomikus kialakításúak, rozsdamenetesacél élekkel, és garanciával rendelkeznek.

Ha Te is unod már, hogy felhólyagosodik a kezed, miközben lapokat tűzöl össze vagy lyukasztasz ki, akkor az Easy termékcsalád a neked való. Hogy miért? 70%-kal kevesebb erőkifejtéssel, vagyis akár egy ujjal is megoldhatod a feladatot.

Jusson eszedbe, ha szükséged van valamire az irodában, a MAPED-nek mindenre van egy színes és praktikus ötlete!